gebouw mob

logo tue

BEP/MA The Bridge-Stage Business Innovatie

The Bridge

Bij The Bridge business innovators houden wij ons bezig met business innovatievraagstukken. Wij zijn een team van gedreven adviseurs en business development managers die met en voor onze klanten samenwerken aan een resultaat met impact.

Door de groeiende urgentie om te innoveren, die veel bedrijven zien, neemt de vraag bij onze relaties op het gebied van innovatie toe en zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste en ambitieuze collega's. De professionals van The Bridge hebben een bewezen capaciteit om doelmatige innovatie & vernieuwing om te zetten in positieve impact op het businessresultaat, de ondernemende cultuur en het business ecosysteem van onze klanten.

Dit doen ze door organisaties te ondersteunen op strategisch niveau door:

  • identificeer nieuwe groeikansen
  • ontwerpen en testen van de nieuwe business
  • (kick) starten & groeien van de nieuwe business


The Bridge zoekt stagiaires die analytische kracht koppelen aan passie voor innovatie, daadkracht en initiatief en die in een team samen met de klant naar concrete oplossingen zoekt en helpt deze te realiseren.

Stage lopen bij The Bridge?

Ben je je aan het oriënteren op het vakgebied innovatie, maar vind je het lastig om er echt een goed beeld van te krijgen? Kom dan stage lopen bij The Bridge: het adviesbureau op het gebied van business innovatie!

Wij zoeken een stagiair om gedurende zes maanden mee te lopen en mee te werken in projecten voor klanten, organisatie van events en interne projecten bij The Bridge.

Profiel

  • WO student met innovatie affiniteit
  • Analytisch vaardig, creatief en conceptuele denker
  • Zelfstandig en accuraat
  • Communicatief vaardig
  • Proactief en pragmatisch


Wij bieden

Een kijkje in de keuken van een professioneel innovatie adviesbureau. Een plek om onder goede begeleiding de nodige werkervaring op te doen. Een enthousiast team. En natuurlijk een marktconforme stagevergoeding.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een stage innovatie? Stuur dan zo spoedig mogelijk een bondige motivatie en een C.V. naar Annemarie van Hoogstraten: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voor een PDF versie van deze vacature klik hier


Contact

Visiting address secretarial office
Frederieke Baas-Kappe (secretary)
Bianca van Broeckhoven (secretary)
Freke Sens (secretary)

't Eeuwsel 6
Connector 0.01
5612 AS Eindhoven

Postal Address
P.O. Box 513
5600 MB Eindhoven
The Netherlands

Phone: + 31 40 247 2170
E-mail: item.ieis@tue.nl